care sunt prețurile apartamentelor la dezvoltatori în funcție de zonă

Piața imobiliară în județul Sibiu a cunoscut noi valențe în ultimii ani. Prețurile s-au schimbat, cererile sunt tot mai multe și la fel și ofertele. Pentru sibienii care doresc să își achiziționeze o locuință devine tot mai greu să facă o alegere, iar asta fiindcă nu vor să fie păcăliți. Tocmai de aceea, este bine să știi care sunt prețurile actualizate la apartamentele vândute de dezvoltatorii din Sibiu și unde găsești cele mai bune oferte în funcție de preț-zonă-facilități.

Experții analizează zilnic piața și, ținând cont că în ultima vreme se discută tot mai mult despre creșterea prețurilor atât la bunurile de consum, cât și la serviciile vândute de diferite firme, aceștia vin în fața sibienilor cu o actualizare a prețurilor din Sibiu și împrejurimi ale apartamentelor vândute de dezvoltatori.

care sunt prețurile apartamentelor la dezvoltatori în funcție de zonă

Cele mai mari prețuri, în zona Parcului Sub Arini

Cea mai bună modalitate de a afla prețul unei locuințe este raportarea la valoarea pe metrul pătrat, ținând cont în același timp de zonă, stadiul de predare, facilități și calitatea construcției

. În municipiul Sibiu se construiesc locuințe în mai multe zone, astfel că agenții imobiliari au alcătuit o listă a prețurilor apartamentelor noi, direct de la dezvoltator, la stadiul de finisat la alb:

  • În zona Balanța – Lazaret, prețurile unui apartament sunt de 1.500 euro/mp;
  • În zona Turnișor + Industrial Vest, prețurile se situează între 1.200 euro/mp și 1.500 euro/mp;
  • În zona Parc Sub Arini, prețurile pornesc de la 2.000 euro/mp.

În ultimii ani, sibienii au căutat să achiziționeze apartamente nu doar în orașul de pe Cibin, ci și în localitățile învecinate. Astfel, în Cisnădie, pe Calea Cisnădiei, prețurile pentru un apartament finisa

t la alb se prezintă astfel:

  • Calea Cisnădiei: între 1.200 euro/mp și 1.300 euro/mp.

Șelimbărul, situat și el la granița cu Sibiul, a câștigat teren în preferințele sibienilor, iar asta fiindcă zona s-a dezvoltat foarte mult atât din punct de vedere comercial, cât și al infrastructurii. Astfel, în funcție de zone, prețurile în Șelimbăr sunt următoarele:

  • Zona Doamna Stanca: între 1.350 euro/mp și 1.600 euro/mp;
  • Zona Goga: între 1.200 euro/mp și 1.300 euro/mp;
  • Zona Pictor Brana: între 1.100 euro/mp și 1.350 euro/mp.

Cele mai bune prețuri, în Șelimbăr în zona Pictor Brana

Potrivit statisticilor alcătuite de specialiști, cel mai pun raport PREȚ-CALITATE-ZONĂ îl găsim în Șelimbăr, pe strada Pictor Brana la Casian Renaissance. Acest proiect este alcătuit din 256 de unități locative, cu un regim de înălțime P+3 etaje dotate cu lift, fiind compus din garsoniere de 37 mp, respectiv 41 mp, apartamente de 2 camere (5 modele), cu suprafețe cuprinse între 53 mp și 61 mp și apartamente de 3 camere de 71 mp și 74 mp.

Pe lângă aceste unități locative, proiectul beneficiază de mai multe spații comerciale, un loc de joacă autorizat de 300 mp, spații verzi, alee pentru promenadă, dar și de locuri de parcare amenajate și incluse în preț.

Casian Renaissance se află la doar câțiva pași de centrul comercial Shopping City Șelimbăr și în vecinătatea municipiului Sibiu. Pentru detalii amănunțite despre prețurile locuințelor oferite, accesați site-ul web www.casianresidence.ro.

care sunt prețurile apartamentelor la dezvoltatori în funcție de zonă
DCIM101MEDIADJI_0198.JPG

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce imi place . „Cel mai bun raport calitate pret” la Casian Residence, se vede din poza. La primul bloc are placa de beton peste ultimul nivel, apoi la cel de-al doilea au strans cureaua, ca doar e scump fierul si betonul, au montat grinzi de lemn. O reclama ieftina. Probabil ca nu va fi publicat comentariul, asta pentru redactie.