video: șofer cu zero respect față de bicicliști - a fost la un pas că calce un sibian pe pistă

Vremea s-a încălzit, iar sibienii și-au scos de la „hibernare” bicicletele. Pentru mulți oameni, acesta este cel mai eficient mijloc de deplasare – nu ai nevoie de combustibil, nu contribui la poluare, ajungi mai repede la destinație și pui și corpul în mișcare. Dar, de multe ori, din cauza șoferilor care nu au respect față de cei care circulă pe două roți, bicicliștii sunt puși în pericol. Este și cazul unui sibian care aproape că a fost călcat de un autoturism pe Calea Dumbrăvii, chiar pe pistă. 

Poate era obosit și a uitat să se asigure, poate îi era prea foame și voia să ajungă cât mai repede la restaurantul în fața căruia voia să parcheze ori poate pur și simplu nu i-a păsat de restul participanților la trafic… Este vorba despre un șofer care, pe Calea Dumbrăvii, când a făcut dreapta de pe banda de mers pentru a parca mașina, aproape că a lovit un biciclist care circula regulamentar pe pistă. Din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat.

YouTube video

Biciclistul a filmat incidentul, publicând apoi imaginile pe rețelele de socializare.

„Din seria <<da’ ce-am făcut șefu’>>. Se dă una bucată individ turmentat care nu folosește corect semnalizarea și oglinzile, mai are tupeul să mă întrebe într-un ton ironic cu ce m-a deranjat și dacă cumva m-a atins. Nene… aruncă permisul câștigat la loz în plic la gunoi și când întrebi <<da’ ce vrei să fac?>> să-ți ceri scuze, mai ales că aveai și copii în mașină”, a scris biciclistul în grupul de Facebook Șoferi De Week-end SIBIU.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu