video: sibian dus la spital după ce a căzut cu bicicleta pe strada islazului

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost transportat la spital după ce a căzut cu bicicleta pe strada Islazului din Sibiu. Omul, care nu era rupt de beat, potrivit apropiaților care au sunat la redacție, dar era probabil nemaipomenit de obosit, nu a fost în stare să sufle nici în etiloletest. 

Polițiștii sibieni au intervenit, marți după-amiaza, pe strada Islazului, acolo unde un bărbat a suferit un accident. Potrivit primelor informații de la fața locului, se pare că omul, în timp ce mergea pe o bicicletă, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil.

YouTube video

Potrivit salvatorilor prezenți la fața locului, bărbatul emana halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat din cauză că nu putea să sufle în etilotest.

Un echipaj SMURD s-a deplasat pe strada Islazului pentru a-i acorda îngriji medicale. „ISU Sibiu a intervenit de urgență, în municipiul Sibiu, pe strada Islazului, cu un echipaj SMURD cu medic, pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat care a căzut de pe bicicletă. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu traumatism cranio-facial”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor producerii evenimentului.

Sursa video: Facebook/Info Trafic Jud. SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu