foto: o bucătărie de vară s-a făcut scrum la mârșa - incendiul s-a extins la curtea vecină și la o mașină

Pompierii militari ai punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență în localitatea Mârșa, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul s-a extins de la o bucătărie de vară până la o anexă din curtea vecină. 

foto: o bucătărie de vară s-a făcut scrum la mârșa - incendiul s-a extins la curtea vecină și la o mașină

„La fața locului, pompierii s-au mobilizat prompt, cu două autospeciale de stingere și au localizat incendiul care se manifesta generalizat la o anexă, extins fiind și la o anexă din vecinătate precum și la o autoutilitară”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În urma incendiului a ars în totalitate bucătăria de vară de unde a izbucnit incendiul, având o suprafață de aproximativ 25 mp, precum și aparate frigorifice, mobilier și panouri solare, din incinta acesteia. De asemenea o suprafața de aproximativ 30 mp din anexa gospodărească vecină a ars în incendiu, precum și mobilierul și utilitățile acesteia.

foto: o bucătărie de vară s-a făcut scrum la mârșa - incendiul s-a extins la curtea vecină și la o mașină foto: o bucătărie de vară s-a făcut scrum la mârșa - incendiul s-a extins la curtea vecină și la o mașină

Pompierii au limitat propagarea incendiului la celelalte anexe din apropiere precum și la blocurile din vecinătate și au salvat peste 20 de găini și rațe. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurt circuit electric, la aparat electrocasnic defect, cu instalație electrică improvizată. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră

Comentariul meu