„Bazar cu Suflet” pentru copiii cu dizabilități - Sibienii pot vinde haine și jucării în scop caritabil

Cu ocazia aniversării de 24 de ani de la înființarea Fundației Un copil, o speranță, vineri va fi organizat un bazar caritabil pentru copiii care au nevoie de recuperare, în curtea Grădiniței nr. 43.

„Bazar cu Suflet” pentru copiii cu dizabilități - Sibienii pot vinde haine și jucării în scop caritabil

„Fundația Un copil, o speranță”  organizează un târgul caritabil numit „Bazar cu Suflet” , vineri, în 17 iunie, între orele 9:00-12:00, pe Aleea Streiu, nr. 8. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru achiziționarea materialelor folosite în terapia de recuperare a copiilor.

Cei care vor să facă o faptă bună pot să vândă în cadrul târgului lucruri precum, haine, jucării și obiecte mici din casă. Pentru aceștia se va percepe o taxă de intrare de 24 lei, bani care vor fi investiți în cumpărarea unor aparate speciale pentru integrarea senzorială a copiilor cu probleme. De asemenea, participanții pot să doneze banii câștigați în urma vânzărilor, însă acest lucru este la alegere fiecăruia.

„Bazarul caritabil se află la cea de-a doua ediție, primul eveniment de acest gen fiind făcut la aniversarea de 18 ani a fundației. Urmărim să sporim informarea și conștientizarea referitoare la copii cu dizabilități. Cu banii strânși ne propunem să cumpărăm trasee senzoriale pentru copiii cu sensibilitatea la nivel de piele, și nu numai”, spune Mirela Varadi, coordonator personal de specialitate la Fundația Un copil, o speranță.

„Bazar cu Suflet” pentru copiii cu dizabilități - Sibienii pot vinde haine și jucării în scop caritabil

O faptă bună poate fi făcută și de cei care vor veni la târg, existând o cutie de donații, unde fiecare poate să lase orice sumă. De asemenea, voluntarii și specialiștii fundației organizează, ca de fiecare dată, ateliere pentru copii cu mult joc și veselie și bazar cu produse confecționate manual.

„Fundația Un copil, o speranță” este un complex de servicii în care sunt încadrate două centre, copiii cu autism și cei dizabilități neuro-psiho-motorii. În cadrul centrelor se desfășoară terapii individuale, terapii de grup, de socializare, integare în comunitate și educație.

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică