plic cu droguri găsit în buzunarele unui sibian în fața unui bar din cisnădie
Foto Arhiva

Polițiștii sibieni au depistat, în Cisnădie, în fața unui bar, un tânăr care avea la el un plic în care se aflau droguri. 

Oamenii legii au desfășurat o serie de controale în minivacanța de Rusalii. În timpul unor astfel de activități, au depistat și un tânăr în vârstă de 33 de ani care avea asupra sa un plic cu droguri.

„La data de 10 iunie, în jurul orei 22:30, în cadrul activităților desfășurate în vederea prevenirii și combaterii traficului/consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe psihoactive interzise, polițiștii din Cisnădie au identificat în fața unui bar din localitate un tânăr 33 de ani, localnic, care deținea asupra sa un plic din plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde închis”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Dosarul a fost preluat de către specialiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Ultima oră

Comentariul meu