locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici

Locurile de joacă pentru copii reprezintă spații în care cei mici se distrează în timpul liber, creează noi prietenii și își dezvoltă mai multe abilități. În Sibiu, există un număr mare de locuri de joacă unde părinții pot să meargă cu copiii.

Vacanța de vară a început, prin urmare copiii sibienilor vor avea mai mult timp liber ca de obicei dedicat distracției și activităților creative. Locurile de joacă sunt spațiile în care copiii se simt liberi, în siguranță și, în același timp, dispuși să încerce lucruri noi pentru o perioadă de timp.

Părinții din Sibiu au numeroase opțiuni în ceea ce privește locul de joacă potrivit atât pentru copiii cu vârste sub șapte ani, cât și spații amenajate special pentru cei mai mari. Nici părinții nu sunt uitați, la majoritatea locurilor de joacă există un spațiu pentru aceștia unde pot servi o băutură în timp ce copiii se distrează.

Locuri de joacă pentru copiii cu vârste mai mici de șapte ani

Ștrumf Regal este unul dintre locurile de joacă dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 1-7 ani. Cei mici au un număr mare de opțiuni: tobogane, jocuri de masă, trambuline, multe jucării și, de asemenea, activități interactive la care sunt încurajați să participe. Spațiul se află în cartierul Ștrand, pe strada Bârsei, bloc 8, Spațiul Comercial 3.

Pentru o oră de joacă părinții vor plăti 15 lei dacă însoțesc copilul și 20 lei dacă cel mic este neînsoțit. Programul este de luni  până vineri între orele 16 -20:30 și în weekend-uri în intervalul orar 10:00-20:00. Spațiul de joacă poate fi închiriat și pentru organizarea de petreceri.

locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici
Sursa: Facebook/Ștrumf Regal

Kaffka Kids este unul dintre cele mai noi locuri de joacă din Sibiu, cu un design interior primitor și în același timp inedit. Shrek și Fiona sunt personajele care îi întâmpină pe copii la intrare. Piscină de bile, Insula Piraților, cuburi magnetice și cuburi motricitate pentru exersarea răbdării copiilor și multe alte jocuri de ultimă generație, perfecte pentru a le capta atenția celor mici. De asemenea, pot fi organizate petreceri tematice pentru copii cu mascote, pictură pe față și decorațiuni tematice.

Locul de joacă se află pe strada Teilor, nr. 15. Kaffka Kids este deschis în fiecare zi, iar luni până vineri prețul intrării este de 25 lei, în weekend fiind 30 lei. De asemenea, copiii pot să mănânce pizza, piure cu șnițel, crispy, fingers cu doar 15 lei, iar adulții vor plăti 18 lei pentru pizza și 50 lei pentru cei care doresc platouri.

locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici
Sursa: Facebook/ Kaffka Kids

Copiii sibienilor cu vârste sub șapte ani pot să își petreacă timpul liber la locul de joacă La pitici, de luni până vineri între orele 16:00-20:30 și în weekend între orele 10:00-20:30, pe Bulevardul Victoriei, nr. 42.

Cu o suprafața de 300 de mp de jocuri și jucării, La Pitici reprezintă un mediu perfect pentru cei mici să își consume energia, timp în care părinții pot să bea o cafea la locul special amenajat pentru ei.

Disney Arena este un alt loc de joacă din Sibiu situat pe Calea Dumbrăvii, unde copiii pot să se distreze pentru câteva ore. Spațiul este de 500 mp amenajat cu tobogane gonflabile, parc de trambuline, panou de cățărare, cocotier electric, căsuțe tematice și labirint.

Programul Disney Arena este între 16:00 și 21:00 în timpul săptămânii și 10:00 – 21:00 în zilele de weekend. Pentru un copil însoțit prețul este de 25 lei pentru o oră și 30 lei pentru un copil neînsoțit. De asemenea, se pot organiza petreceri private cu minim 15 copii.

locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici
Sursa: Facebook/Disney Arena

Locuri de joacă pentru copii cu vârste mai mari de șapte ani

Arka Park – Indoor Climbing Sibiu este un loc în care copii învață să se descurce pe cont propriu. Sala are o suprafață de 800 mp și este împărțită în trei zone de activitate: panou de cățărat, panou de bouldering, trasee și tiroliene pentru toate vârstele, reprezentând un mod interactiv pentru copiii energici care vor să încerce experiențe noi. Pe lângă faptul că este un mediu distractiv, copiii își pot exploata dorința de aventură într-un Escape Room, o oră pentru un grup de două persoane fiind de 10o lei.

Pentru a profita din plin de experiență, copiii doar trebuie să își mențină echilibrul și să învețe să se coordoneze astfel încât să progreseze. Arka Park se află pe strada Frigoriferului, nr. 6. Până în data de 19 Iunie 2022 parcul este deschis in zilele de weekend, în intervalul 12:00-20:00. prețurile sunt cuprinse între 30 și 50 lei.

locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici
Sursa:Facebook/Arka Park

Kids Events Fun este un loc de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 1-9 ani, de pe Aleea Geniștilor, nr. 31. Organizatorii au pregătit pentru această vară o mulțime de surprize pentru cei mici. Până în data de 17 iunie este organizată „Săptămâna spațiului cosmic”, perioadă în care copiii învață și explorează o hartă stelară, confecționează coliere din planete și se joacă Sărituri pe lună. Acestea sunt doar o parte dintre activitățile pregătite, o să mai fie organizate „Săptămâna Disney World”, „Săptămâna Super Eroi”, „Săptămâna Dinozaurilor”.

Programul este dedicat copiilor cu vârste de 6-10 ani și începe la 7:45 până la ora 16:00. Acesta include mic dejun și prânz inclus, o săptămână tematică având prețul de 300 lei. În restul zilelor programul este între 16:00 și 20:30, iar în weekend programul este mai lung, începând de la 10:00 până la 21:00.

locurile de joacă din sibiu - cât costă o oră de distracție pentru cei mici
Sursa: Facebook/Kids Events and Fun

Xcape Playground este locul în care copii sibienilor învață să exploreze și să se aventureze în necunoscut. Camera de evadare Jungle Escape este potrivită pentru copiii până la 13 ani care vor să descopere o lume nouă. Locul de joacă este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, pentru accesul la locul de joacă pe o perioadă de 2-3 ore părinții trebuie să plătească 100 lei, suma include și băuturi pentru copii.

Locul de joacă se află pe strada Malului, nr. 2 și este deschis în timpul săptămânii între orele 17:00- 21:00 și în weekend-uri între orele 10:00 și 21:00.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu