adolescentă tâlhărită pe stradă la mediaș - hoțul i-a furat telefonul din mână
foto: arhivă

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost tâlhărită în plină strada la Mediaș. Fata se afla pe strada Pompierilor din oraș când, deodată, o persoană i-a smuls telefonul mobil din mână. Polițiștii au reușit să-l prindă pe hoț, acesta fiind un minor din județul Mureș. 

„La data de 10.06.2022, orele 19:30, Politia Municipiului Medias a fost sesizata telefonic de catre  o femeie din Mediaș cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au smuls din mână fiicei sale minore, în vârstă de 16 ani, telefonul mobil în timp ce aceasta se afla pe strada Pompierilor, din municipiul Mediaș”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

A doua zi, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Investigații Criminale Mediaș, hoțul a fost identificat. Acesta are 17 ani și este din județul Mureș. Telefonul fetei a fost și el recuperat.

În ceea ce-l privește pe micul tâlhar, el a fost reținut, după care a primit o măsură preventivă.

„Împotriva tânărului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar la data de 12 iunie, în urma prezentării acestuia în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, fața de acesta s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, mai spune Lazăr.

Ultima oră

Comentariul meu