video foto concursul de frumusețe pentru câini, la sibiu

Concursul de frumusețe pentru câini Dog Show, organiza de Asociația Chinologică Sibiu se află în desfășurare pe Stadionul Voința, strada Vasile Cârlova.

Sibienii sunt invitați astăzi până la ora 17:00 să vadă cei 200 sute de câini înscriși în cadrul competiției Dog Show. O sută de rase diferite printre care, ciobănești germani, mioritici, fox terrieri, teckeli, câini de vânătoare, buldogi francezi, rottweileri, golden retrieveri și multe altele, concurează pentru a câștiga premiul cel mare.

YouTube video

La concursul de frumusețe pentru câini din Sibiu, participanții vor primi titluri și premii în funcție de două probe, o probă statică și una în mișcare. Câinii vor fi jurizați de arbitrii veniți din Slovenia, Macedonia, Cehia, Polonia și Finlanda. Jurații vor oferi calificative, în urma cărora se vor alege finaliștii celor 10 grupe de câini, iar câștigătorii fiecăreia vor concura pentru marele premiu din acest an.

video foto concursul de frumusețe pentru câini, la sibiu

Pe lângă cele patru competiții chinologice, se va desfășura și competiția Clubului Ciobănesc Carpatin. Câinii care au fost înscriși la concurs au trebuit să îndeplinească mai multe caracteristici, astfel încât participarea lor să fie posibilă. Nu le este e permisă înscrierea exemplarelor cu urechile și coada cupată în alte scopuri decât cele ce privesc sănătatea. Prezentarea carnetelor de sănătatea sau a pașaportului sunt strict necesare pentru participarea atât la ediția prezentă, cât și la următoarele care vor avea loc în anii viitori.

video foto concursul de frumusețe pentru câini, la sibiu

Cea de-a 48-a ediție a concursului canin se va sfârși astăzi, duminică, 12 iunie, la ora 17:00. În această zi vom afla și care este marele câștigător al acestei ediții.

Ultima oră

Comentariul meu