foto - accident pe valea oltului la ieşirea din boiţa - o persoană este rănită

Un accident a avut loc duminică dimineaţă pe DN 7, la ieşirea din localitatea Boiţa.

Conform IPJ Sibiu, în accident sunt implicate două autoturisme, iar din primele informații o persoană este rănită, conștientă.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic si o autospecială de stingere pe DN 7, localitatea Boița la un accident rutier produs între două autoturisme. Din primele informații sunt implicate patru persoane conștiente dintre care una este incarcerată. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ. Intervenția se află în dinamică. Revin cu informații.”, a transmis ISU Sibiu.

Echipajul SAJ a transportat la CPU Sibiu o tânără în vârstă de 17 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu cefalee și atac de panică. Celelalte victime au fost transportate la UPU de către echipajele ISU.

În zona accidentului traficul rutier este îngreunat, se circula pe o singura banda, alternativ.

UPDATE: Autoturismele circulau din sensuri opuse, fiind conduse de doi bărbați domiciliați in județul Vâlcea, unul in vârsta de 23 de ani și cel de-al doilea in vârsta de 53 de ani. Traficul se desfășoară in continuare pe un singur sens, alternativ.

foto - accident pe valea oltului la ieşirea din boiţa - o persoană este rănită foto - accident pe valea oltului la ieşirea din boiţa - o persoană este rănită

Ultima oră

Comentariul meu