video: razie cu câini în fața clubului liquid unde cântă florin salam - zeci de oameni legitimați de polițiști

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat, vineri seara, pe strada Someșului din Sibiu, în fața clubului Liquid, legitimând zecile de persoane prezente. Oamenii legii au adus cu ei chiar și câinii polițiști. 

YouTube video

Persoanele care așteptau să intre în club, acolo unde vineri seara a cântat manelistul Florin Salam, au fost nevoite să aștepte mai multe minute în fața localului. O razie „de zile mari” a avut loc, toți cei prezenți fiind legitimați de oamenii legii. Aceștia erau însoțiți și de câinii polițiști.

video: razie cu câini în fața clubului liquid unde cântă florin salam - zeci de oameni legitimați de polițiști video: razie cu câini în fața clubului liquid unde cântă florin salam - zeci de oameni legitimați de polițiști

YouTube video

Cei prezenți s-au conformat și și-au dat la verificat buletinele, sperând că nu vor rata momentul artistului. Potrivit imaginilor furnizate de un cititor Ora de Sibiu, poșetele și gențile femeilor au fost percheziționate.

Reprezentanții poliției spun că a fost vorba despre măsuri specifice de asigurare a ordinii și liniștii publice, având în vedere că evenimentul organizat a atras un număr mare de persoane participante.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Care este problema??? Sunt tineri, au dreptul sa se distreze! Si daca nu ar fi, petrec pe timpul si banii lor!!!