jocuri de tabără și spectacole în aer liber la natur festival în săliște - băuturile alcoolice sunt interzise, în ton cu tema ediției

A zecea ediție a NATUR FESTIVAL va avea loc la Săliște, în perioada 4-10 iulie, fiind un eveniment cu activități sportive dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-15 ani și evenimente artistice și distractive pentru adulții care vor să evadeze departe de agitația orașului.

Vara a venit și natura abia așteaptă să fie descoperită și trăită prin cele mai frumoase activități. Pregătirile au început, iar voluntarii pricepuți s-au apucat de treabă și organizează cu bucurie locația de poveste pentru evenimentul care va avea loc în perioada 4-10 iulie.

Organizat în colțul de Rai al Transilvaniei, mai exact în orașul Săliște, din județul Sibiu, Natur Festival este locul perfect pentru tabăra de vară a celor mici și oaza de liniște și relaxare pentru cei mari.

jocuri de tabără și spectacole în aer liber la natur festival în săliște - băuturile alcoolice sunt interzise, în ton cu tema ediției

Festivalul este compus din două etape: DODECAEDRU organizat în perioada 4-8 iulie, care se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani și ADIXIA organizat în perioada 8-10 iulie, pentru adulții care vor să savureze liniștea și aerul curat.

„Pentru copii va fi organizată o tabără de  vară cu activități sportive, în funcție de numărul de copii, vor face drumeții, focuri de tabără și diferite joculețe. Vrem să le reducem timpul petrecut pe telefon, să limităm consumul de online, iar pentru adulți se va organiza un festival, vor fi focuri de tabără, drumeții. Anul acesta este primul an în care avem o tematică, reducerea consumului de alcool, băuturile alcoolice au fost înlocuite cu băuturi nonalcoolice, iar tema a fost aleasă pentru a încuraja petrecerea timpului în natură fără consum de alcool, deoarece, la majoritatea festivalurilor se consumă alcool. Vrem să creem o atmosferă frumoasă și să încurajăm petrecerea timpului în natură”, spune Ana Maria Jurju.

DODECAEDRU este un program de 4 zile cu activități sportive precum campare cu cortul sau cu rulota, relaxare pe pat de fân/biblioteca din fânar, tir cu arcul, volei, badminton, skandenberg, tenis de masă, orientare sportivă, dodgeball, cross/ștafetă, foc de tabără, karaoke. Împărțirea pe echipe pentru activitățile sportive se va face în data de 3 iulie.

ADIXIA este despre cântece folk și povești la foc de tabără, în armonii de chitară. Programul festivalului va aduce în atenție concerte de muzică, momente de stand-up, spectacole de teatru și artiști precum This Obey, Esu și BasilVio, Corina și George Nica.

Natur Festival este un eveniment care își propune redescoperirea bucuriilor simple ale vieții și trăirea copilăriei adevărate, departe de tehnologie și agitație.

jocuri de tabără și spectacole în aer liber la natur festival în săliște - băuturile alcoolice sunt interzise, în ton cu tema ediției

Ediția aniversară de anul acesta are ca temă reducerea consumului de alcool. De aceea, băuturile alcoolice vor fi restricționate fiind înlocuite de licori magice, care vă vor surprinde simțurile atunci când se îmbină cu mâncărurile tradiționale, preparate la ceaun.

Participarea la eveniment este gratuită, însă donațiile sunt bine-venite pentru a susține continuarea acestor activități minunate.

Natur Festival este un eveniment organizat de Asociația Naturfest care are scop filantropic prin acțiuni caritabile, scop sportiv prin activitățile fizice destinate copiilor, scop gastronomic prin pregătirea celor mai bune preparate tradiționale, scop producător prin promovarea produselor locale și scop cultural prin oferirea de programe artistice.

Ultima oră

Comentariul meu