dosare penale pentru doi șoferi din sibiu și agnita - au condus mașini neînmatriculate, iar unul nu avea permis
FOTO: arhivă

Doi sibieni s-au ales, joi, cu dosare penale, după ce s-au urcat la volanul unor mașini neînmatriculate. Unul dintre conducătorii auto avea permisul suspendat. 

La data de 9 iunie, în jurul orei 09:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic un autoturism condus pe strada Ștefan cel Mare, fără a avea plăcuțe de înmatriculare.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul, un sibian în vârstă de 55 de ani, avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată iar autoturismul era neînmatriculat. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui autoturism de către o persoană căreia dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui autoturism neînmatriculat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Spre seară, în jurul orei 19:40, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de localnic în vârstă de 32 de ani are autorizația de circulație provizorie expirată. La nivelul Poliției Orașului Avrig s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Ultima oră

Comentariul meu