animal life sibiu, o nouă campanie de sterilizare gratuită - „încercăm să prevenim abandonul”

Animal Life a dat startul, joi, în 8 iunie, unei noi campanii de castrări gratuite pentru cățeii și pisicile cu și fără stăpâni, din Sibiu.

Caravana castrărilor gratuite se va desfășura în perioada 9-22 iunie, la clinica mobilă din fața dispensarului din comuna Micăsasa, județul Sibiu. Campania este rezultatul fondurilor obținute la Maratonul International Sibiu – prin intermediul Fundația Comunitară Sibiu- cu ajutorul alergătorilor și susținătorilor proiectului, dar și cu sprijinul Primăriei Micăsasa și al voluntarilor locali.

„În fiecare zi încercăm să castrăm un număr de 20 de animale, am început în comuna Micăsasa si Împrejurimi, cu ajutorul domnului doctor Cornel Stoienescu. Venim în întâmpinarea celor care nu au posibilitatea să își castreze animalele în clinicile veterinare din orașele mari și încercăm să prevenim abandonul. De la Micăsasa vom merge cu caravana la Răsinari. Este o campanie de informare de conștientizare că există și o altă soluție pentru puii nedoriți. Odată de trecem cu clinica prin sate, localnicii se obișnuiesc cu castrarea animalelor și observă beneficiile pe termen lung”, spune Georgiana Pop, de la Animal Life

 

Ultima oră

Comentariul meu