distracție ca în anii '70, la sibiu - expoziție de mașini vechi, concerte live și foc de tabără la busstock & shine

Un eveniment inedit va avea loc weekendul acesta la Sibiu. Prin fuziunea a două evenimente de anul trecut, a luat naștere BusStock & Shine, o întâlnire a mașinilor vechi cu povești, cât și a oamenilor care vor să se relaxeze, în perioada 10-13 iunie, începând cu ora 14:00, la Zorabia Events & Lounge.

BusStock & Shine este inițiativa a unui grup de tineri care s-au gândit că ar fi interesant  să unească două evenimente din anii trecuți într-unul singur pentru a oferi șansa cât mai multor sibieni, și nu numai, să poată participa. Sibiu Bus Meeting și Oldtimer Jamboree au fost două evenimente diferite care acum se vor unii pentru a realiza o întâlnire de neuitat a mașinilor mai vechi de peste 20 de ani.

„Suntem un grup de cinci, șase persoane care avem foarte multe mașini vechi și în special avem bus-uri de camping. Mergem la tot felul de întâlniri și în țară și în străintate cu ele și ne-am gândit să organizăm și noi un eveniment la fel. Trei dintre noi am organizat și anul trecut o întâlnire de buss-uri la Gura Râului și prietenul nostru Andi a organizat o întâlnire de mașini vechi printre care ne includeam și noi, astfel am ajuns să unim totul într-o singură întâlnire”, spune unul dintre organizatori, Simona Schiterli.

distracție ca în anii '70, la sibiu - expoziție de mașini vechi, concerte live și foc de tabără la busstock & shine

În cadrul evenimentului sunt așteptați să se  înscrie toți cei care au mașini vechi sau motociclete, indiferent de tipul, marca sau starea în care se află mașina. Mai importantă este povestea pe care fiecare mașină sau motocicletă o are și care poate fi împărtășită cu restul participanților la un foc de tabără. La BusStock & Shine se vor organiza concerte, show-uri, focuri de tabără, concursuri, plimbări cu bicicletele și multe alte surprize.

Pentru cei care vor să participe cu mașina taxa este de 50 lei pentru cele 4 zile, iar înscrierile se fac completând un formular online. Cei care vor să cunoască oameni noi și să se bucure de muzica bună, de mâncarea delicioasă, taxa de acces va fi de doar 15 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu