criptomoneda inventată la sibiu, victima unui atac cibernetic - au fost furați 1,65 milioane de egld
Sursa: avaloq.com

Maiar Exchange a fost victima unui atac cibernetic în urma căruia au fost furați 1,65 milioane de EGLD. Luni, în data de 6 iunie, Beniamin Mincu a făcut o postare pe Twitter prin care a anunțat problema identificată.

Luni, în 6 iunie, Beniamin Mincu a anunțat pe contul personal de Twitter că el împreună cu echipa sa „investighează un set de activități suspecte” pe exchange-ul de criptomonede descentralizat Maiar.

Beniamin Mincu, fondatorul și CEO al rețelei Elrond, a semnalat o problemă la blockchain-ul Maiar Exchange, fiind oprit temporar după ce un atacator a profitat de o vulnerabilitate pentru a câștiga 1,65 de milioane de EGLD. Cele trei portofele au retras 800.000, 400.000 și, respectiv, 450.000 EGLD, pentru o valoare totală de aproape 113 de milioane de dolari la prețurile curente.

Ulterior, Mincu a ținut la curent urmăritorii de pe Twitter referitor la descoperirea problemei și găsirea soluțiilor împreună cu echipa sa. Între timp aceștia au rezolvat defecțiunea, iar majoritatea fondurilor au fost recuperate, restul urmând să fie acoperite de Elrond Foundation. După modificările făcute, fondurile utilizatorilor sunt din nou în siguranță.

Ultima oră

Comentariul meu