zboruri directe din sibiu spre destinații exotice - un sejur de șapte zile all-inclusive în skiathos cu 800 euro

Sezonul estival a sosit, iar sibienii deja se gândesc unde să meargă în concediu.  Cei dorinici să plece într-o vacanță exotică pot opta pentru zborurile charter de la Aeroportul Sibiu spre cele trei destinații de vacanță: Hurghada – Egipt,  Antalya – Turcia și Skiathos – Grecia.

Hurghada este una dintre destinațiile turistice care încă de anul trecut a câștigat notorietate pentru plajele albe și Marea Roșie, unde sunt cele mai spectaculoase bariere de corali. Sibienii care vor să își petreacă vacanța în Egipt au zboruri charter la prețuri avantajoase, din Sibiu.

Un sejur de șapte zile, în luna august, în destinația exotică Hurghada ar costa aproximativ 1000 euro pentru două persoane. În această sumă sunt incluse biletele de avion și cazare all-inclusive. Pentru un sejur în Antalya, pentru același număr de zile, sibienii plătesc 1200 euro pentru bilete și cazare all inclusive. În Grecia, pe Insula Skiathos o vacanță este mai ieftină decât în Antalya sau Hurghada. Un sejur de șapte zile în luna august costă aproape 800 euro, sumă ce include biletele de avion și cazare.

De asemenea, în sezonul de vară 2022, sibienii pot zbura direct de la aeroportul din Sibiu spre Bruxelles, Bologna, Billund, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano, Veneția, Treviso sau Viena. Londra, Madrid, Stuttgart sau Londra reprezintă alte destinații în care poți ajunge rapid plecând cu avionul din Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Interesant, titlul specifica „Un sejur de șapte zile all-inclusive în Skiathos cu 800 euro”, articolul prezinta „Un sejur de șapte zile în luna august costă aproape 800 euro, sumă ce include biletele de avion și cazare” , deci nu all-inclusive. Si bineinteles niciun detaliu sau referinta la ofertele respective – citare de surse. Scapare sau clickbait?