video nicu ștefănuță: "sunt foarte pasional în ceea ce fac și atunci poate par uneori prea debordant, prea grăbit, prea implicat"

Nicu Ștefănuță își cunoaște calitățile, dar în același timp își recunoaște și defectele. Nu se consideră o persoană perfectă, însă, cu siguranță, poate spune despre el că iubește oamenii și libertatea în egală măsură.

Europarlamentarul crede că libertate are un rol definitoriu în  modul de a gândi și de a face lucrurile. Pentru el, liberatatea este echivalentă cu dezvoltarea în bine a oricărei persoane. Lipsa acesteia poate influența creșterea ca și persoană, de aceea oricine trebuie să aibă libertatea de a se exprima în societate.

„Sunt un om care își iubește semenii. Mă pasionează oamenii, îmi place și libertatea foarte mult. Cred că libertatea este singura care te potențează ca om. Dacă ești prea îngrădit nu ai cum să crești, îți trebuie spațiu să poți să crești și să te exprimi. Țin foarte mult la familie și la cei dragi. Aș face orice pentru cineva drag”, spune sibianul Nicu Ștefănuță.

YouTube video

Acesta știe să își recunoască și defectele. Crede că de multe ori este prea grăbit sau prea implicat. De asemenea, încearcă să remedieze acest defect, având mai multă răbdare și fiind mai dispus să asculte.

„Câteodată sunt un om grăbit, sunt foarte pasional în ceea ce fac și atunci poate par prea debordant, prea grăbit, prea implicat, dar încerc să îmi temperez acest defect să pot să ascult mai mult, să gândesc mai matur, să pot să măsor de zece ori și să tai o dată”, spune Ștefănuță la podcast.

Ultima oră

Comentariul meu