polițistul din sibiu prins la furat - s-a înjosit pentru două creme și un unt
foto: arhivă

Polițistul din Sibiu, în vârstă de 36 de ani, cercetat pentru furt, nu are alte antecedente la activ. Tocmai de aceea, pentru cei care îl cunosc, a fost un șoc să afle ce a făcut. Agentul se afla în timpul liber atunci când a intrat în Lidl și a ieșit cu produse în valoare de 52 de lei fără să le plătească. 

Două creme pentru protecție solară și un pachet de unt – asta avea în buzunare agentul de poliție din Sibiu care a ieșit din Lidl fără să plătească, spun sursele Ora de Sibiu. Produsele costau puțin peste 50 de lei. Omul legii a fost prins imediat de paznicul supermarketului care a și sunat la 112. Totul s-a petrecut în Șelimbăr, joi, în jurul orei 17:30.

„Agentul de pază al unei societăți comerciale, de pe raza localității Șelimbăr, a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr care au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber”, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

Polițistul este agent la Secția 1 Urbană de Poliție din municipiul Sibiu. Sursele Ora de Sibiu spun că nu a mai creat probleme în trecut și nu avea antecedente în acest sens. Acum el este cercetat pentru furt, dar și disciplinar de către IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. De ce nu se precizeaza numele si prenumele?sa mai.poata exercita astfel de obiceiuri???!!!

    1. Pentru ca in acest moment inculpatul are prezumtia de nevinovatie, fie ca ne place sau nu.