delia, cap de afiș la ”sibiu music fest” - festivalul are loc toamna aceasta

Sibiul este  în prezent unul dintre marile centre urbane, economice și social-culturale din România, fiind destinația perfectă pentru un City Break, mai ales pe perioada verii, când festivalurile și viața de noaptea sunt în floare. Sibiul fiind și un cunoscut centru universitar, studenții sunt, în mare parte, cei care dau suflul fiecărei petreceri.

Sibiul este un oraș în care nu te poți plictisi, în care găsești zeci de obiective turistice, evenimente, festivaluri, dar și petreceri tematice, fiind totodată și un oraș destul de liniștit. În perioada verii , și nu numai, au loc foarte multe festivaluri, care de fiecare dată reunesc un număr record de oameni.

Unul dintre cele mai mai festivaluri de la nivelul Sibiului este Festivalul Internațional de Teatru, care revine la Sibiu în perioada 24 iunie – 3 iulie cu o temă unică: „Frumusețe/Beauty”. Anul acesta organizatorii promit să-i surprindă pe sibieni cu un extraordinar spectacol cu 200 de drone.

Sibiu Music Fest este festivalul care, se vrea a  fi cel mai mare eveniment muzical din Sibiu, eveniment care promite să transforme Sibiul în capitala muzicii românești. Anul acesta, Sibiu Music Fest va începe pe data de 17 septembrie, iar invitatul special al festivalului va fi Delia, spune Tibi Marian, organizatorul festivalului. Evenimentul va avea loc, ca în fiecare an, în Piața Mare.

delia, cap de afiș la ”sibiu music fest” - festivalul are loc toamna aceasta

Totodată, Festivalul „Sibiul de Odinioară” ne invită între 2 și 4 septembrie în Parcul Tineretului să petrecem trei zile cu muzică retro, concerte, street food.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a trei zile cu o atmosferă incredibilă, muzică, street food și multe altele.

În perioada 10-16 octombrie, cele mai bune filme vor putea fi văzute la Sibiu, la Astra Film Festival. După doi ani de pauză, revine și Astra Film Junior, cel mai îndrăgit program de educație audiovizuală din România.

În același timp, nici viața de noapte la Sibiu nu e mai prejos, petrecerile având loc de joi până duminică aproape în fiecare Club. Printre preferințele tinerilor sibieni în materie de cluburi se numără Cotton și Oldies, cel mai frecventat fiind Cotton.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu