așchia nu sare departe de trunchi - tată și fiu, prinși la plimbare cu atv-urile fără permis în mălâncrav
foot: arhivă

Un bărbat din Mălâncrav a fost prins în timp ce conducea un ATV fără să aibă permis de conducere. Polițiștii au stabilit și că era beat. Omul era însoțit de un tânăr, care era fiul acestuia, și care conducea, de asemenea, un ATV fără permis. Amândoi s-au ales cu dosare penale. 

„La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza localității Mălâncrav, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control două ATV-uri”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primul dintre vehicule era condus de către un localnic în vârstă de 48 de ani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea vehicul era condus de către fiul primului conducător, un tânăr în vârstă de 18 ani care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a constatat că vehiculul condus este neînmatriculat sau neînregistrat. În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni.

Ultima oră

Comentariul meu