veste șoc - fostul arbitru sibian, laszlo sajtos a murit joi într-un accident pe valea oltului

Sibianul Laszlo Sajtos, și-a pierdut viața într-un accident cumplit pe Valea Oltului joi dimineață. Autoturismul pe care acesta îl conducea a intrat în coliziune cu o autoutilitară în zona localității Racovița. 

Născut la 12 martie, sibianul Laszlo Sajtos a fost un arbitru din prima divizie, unde a condus 28 de partide. Prima a fost pe 20 aprilie 1996, Poli Iaşi – Farul 1-2, ultima, pe 14 noiembrie 1999, Ceahlăul – Petrolul 2-0, relatează prosport.ro.

CITEȘTE ȘI: Un sibian a murit într-un accident pe DN7 la Racovița

A fost nevoit să se retragă după ce a avut unele probleme cu justiţia în calitatea sa de şef al Autorităţii Rutiere Române, filiala Sibiu. După ce s-a retras din activitatea competiţională, a devenit observator, iar în mandatul de preşedinte al CCA al concitadinului său Aron Huzu a fost şi membru al CCA, conform Sport Câmpina. În anul 2008 a candidat din partea PNL pentru Parlamentul României, dar nu a avut succes.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea a anunțat joi dimineață că mai mulți medici au făcut eforturi pentru a-i salva viața, însă în zadar. Mașina pe care acesta o conducea pe Valea Oltului s-a izbit puternic de o autoutilitară. Laszlo Sajtos a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale vehiculului, fiind scos dintre ele de echipele venite la fața locului.

Ultima oră

Comentariul meu