doliu în lumea arbitrajului românesc după decesul lui laszlo sajtos - „un prieten bun, un om blând și drept”

Lumea arbitrajului românesc este în doliu. Sibianul Laszlo Sajtos a decedat, joi dimineață, într-un tragic accident petrecut la ieșire de pe Valea Oltului. Reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Sibiu, cei ai FC Hermannstadt, dar și prietenii, îi transmit ultimele gânduri. 

Vestea că fostul arbitru de primă divizie, Laszlo Sajtos, a decedat, a venit ca un trăsnet. Sibianul circula, joi dimineață, pe Valea Oltului și, în zona localității Racovița, a făcut accident. Acesta conducea un autoturism care s-a izbit de o autoutilitară. Fostul arbitru a rămas încarcerat între fiare, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. 

VEZI AICI IMAGINI ȘI DETALII DE LA ACCIDENT

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predata echipajelor medicale, în stare de inconștiență. Manevrele de resuscitare executate șoferului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea. 

doliu în lumea arbitrajului românesc după decesul lui laszlo sajtos - „un prieten bun, un om blând și drept”

Lumea fotbalului, în doliu 

Lumea fotbalului sibian, dar și a arbitrajului național, este în doliu. Asociația Județeana de Fotbal Sibiu, dar și FC Hermannstadt, au transmis, pe paginile de Facebook, ultimele cuvinte către Laszlo Sajtos. 

„În această dimineață, într-un accident rutier, a decedat Laszlo Sajtos. Născut la 12 martie, sibianul a fost arbitru de primă divizie, iar după retragerea din activitate, devine președintele CCA. Condoleanțe!”, scriu reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Sibiu. 

doliu în lumea arbitrajului românesc după decesul lui laszlo sajtos - „un prieten bun, un om blând și drept”
Sursa: Asociația Județeană de Fotbal Sibiu

CITEȘTE ȘI: Veste șoc – Fostul arbitru sibian Laszlo Sajtos a decedat

Reprezentanții FC Hermannstadt își amintesc că, în urmă cu doar câteva luni, sibianul Laszlo Sajtos a ținut o prelegere în fața fotbaliștilor și staff-ului FCH. „Cu câteva luni în urmă, fostul arbitru Laszlo Sajtos a susținut o prelegere fotbaliștilor și staff-ului FCH despre ultimele schimbări în regulamentul de arbitraj. S-a lăsat cu o dezbatere interesantă pe care nu o vom uita, mai ales că Laszlo Sajtos nu mai e… Condoleanțe familiei!”, scriu ce de la FCH pe Facebook.

Și prietenii arbitrului sibian îi transmit ultimele gânduri, fiind șocați de cele întâmplate. Aceștia îl descriu ca fiind un om blând și drept. „Dumnezeu să te odihnească-n pace și să te așeze în lumina veșnică, Loți! Ne-ai fost un foarte bun prieten, erai un om blând și drept! Mi-e foarte greu să vorbesc despre tine la timpul trecut! Condoleanțe familiei greu încercate!”, spune o apropiată a fostului arbitru. 

Ultima oră

Comentariul meu