răsfăț pentru copii, de ziua lor, la optyu – reduceri atât pentru ei, cât și pentru cei mari

Jucării, dulciuri, mai nou poate și un joc pe calculator…cam asta își doresc cei mici, de 1 iunie. Dar, dacă părinții i-ar surprinde cu un cadou inedit, care le folosește mai mult timp și îi face și mai la modă decât sunt? Ca de exemplu o pereche de ochelari de soare. Pentru că da, și copiii au nevoie de un astfel de accesoriu. Iar la OptyU acum sunt la reducere. Nici părinții nu sunt lăsați pe dinafară, așa că de ziua copiilor, au și ei parte de surprize la cea mai bună optică din Sibiu.

1 iunie este Ziua Copilului. Este ziua în care cei mici sunt răsfățați mai mult decât în restul timpului. Iar zilele acestea răsfățul vine din partea OptyU. Pentru că și ochii copiilor au nevoie de protecție, iar vara e deja începută, de miercuri 1 iunie până duminică 5 iunie, ochelarii de soare pentru copii au o reducere de 30%.

Sunt și copilași care au nevoie de ochelari de vedere, astfel că ramele sunt și ele mai ieftine cu 30 de procente.

răsfăț pentru copii, de ziua lor, la optyu – reduceri atât pentru ei, cât și pentru cei mari

Și pentru că cei mici vor veni însoțiți de un părinte, cei doi s-ar putea asorta la perfecție dacă și mami sau tati alege o pereche de ochelari de soare. Pentru ei reducerea este de 15%.

Ce alte motive ar fi destul de bune pentru a le călca pragul celor trei locații OptyU (bulevardul Nicolae Bălcescu, Shopping City Sibiu și Promenada Mall), în afară de calitatea ramelor și lentilelor? Pentru cei mici faptul că în ziua de 1 iunie vor fi întâmpinați cu un candy bar s-ar putea să fie decisiv.

Ultima oră

Comentariul meu