"maraton de dans", la sibiu - participanții pot câștiga premii în criptomonede

Maratonul Internațional Sibiu, împreună cu Nerds.sh și Disconnected, organizează o cursă dedicată oamenilor care nu aleargă, ci care vor experimenteze bucuria unui maraton prin dans. „Run Erika Run” se va desfășura în Piața Huet, sâmbătă în 4 iunie, între orele 7:00 până la 15:00.

Evenimentul are scopul unui mic tratament anti-depresiv pentru sibienii care vor să se detensioneze în urma perioadei dificile din pandemie, când mult timp nu s-a putut dansa în cluburi și interacțiunile sociale au fost tot mai reduse. Timp de 7 ore oricine se poate distra pe muzica Funktion-One | Home, atmosfera fiind întreținută de cei de la Disconnected, Adub și Toygun.

„Evenimentul are scopul de a scoate oamenii din carapacea în care s-au închis în perioada pandemiei. Acesta este principalul motiv pentru care organizăm „Run Erika Run”. Denumirea a plecat de la o glumă de la birou, iar mai apoi ne-am gândit că este o idee bună să îl folosim pentru eveniment. Vom da și trei premii sub formă de criptomonede”, spune Mihai Rădulescu, organizatorul evenimentului.

Cei interesați să participe trebuie să scaneze codul QR de pe afiș. Cine intră în competiția de dans poate câștiga unul dintre premiile oferite de Nerds.sh: primul loc – 3 EGLD, al doilea loc – 2 EGLD și al treilea – 1 EGLD.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu