infractor dat în urmărire generală, prins pe aeroport la sibiu
foto: arhivă

Un bărbat din județul Cluj, dat în urmărire generală fiindcă fusese condamnat la închisoare pentru uz de fals și pentru complicitate la fals în înscrisuri oficiale, a fost prins de polițiștii sibieni pe Aeroportul Internațional Sibiu. 

„La data de 30 mai a.c., în jurul orei 14,30, în incinta Aeroportului Internațional Sibiu, terminalul Sosiri, polițiștii din cadrul Postului de Trecere a Frontierei Aeroport Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Cluj, pe numele căruia, în cursul anului 2021, Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de fals, respectiv complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Persoana în cauză a fost preluată de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu și, ulterior, încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu