o șoferiță beată a făcut prăpăd lângă piața cibin - două mașini lovite, după care s-a răsturnat

O șoferiță în vârstă de 25 de ani s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a produs un accident lângă Piața Cibin. Tânăra a lovit o mașină parcată, pe care a proiectat-o într-un autoturism, de asemenea, parcat. În urma impactului, mașina ei s-a răsturnat. 

Tânăra în stare de ebrietate circula pe strada Turnului din municipiul Sibiu  a făcut o manevră în urma căreia a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată, pe care a proiectat-o într-un alt autoturism parcat, după care s-a răsturnat.

„La data de 28.05.2022, în jurul orei 00:02, o conducătoare auto în vârstă de 25 de ani, sibiancă, în timp ce conducea autoturismul pe strada Turnului din municipiul Sibiu, dinspre strada Faurului înspre Piața Cibin, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea dreapta a sensului de mers, proiectându-l în alt autoturism parcat regulamentar”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

o șoferiță beată a făcut prăpăd lângă piața cibin - două mașini lovite, după care s-a răsturnat

În urma impactului, autoturismul condus de sibiancă s-a răsturnat pe partea carosabilă, rămânând așezat pe plafon. Polițiștii au venit imediat la fața locului și au testat-o alcoolscopic pe femeie, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima oră

Comentariul meu