shopping city sibiu transformă ziua copilului în zilele copilăriei și anunța lansarea campaniei „poveștile îi îndrumă”

Shopping City Sibiu sărbătorește copiii și lumea lor magică cu jocuri și surprize și prelungește Ziua Copilului cu 5 zile de activități amuzante.

Astfel, de pe 1 iunie până pe 5 iunie, copiii sunt invitați să își testeze creativitatea în cadrul unei serii de ateliere gratuite, care vor avea zilnic, în zona etaj 1, foodcourt. În toată această perioadă, centrul comercial a pregătit pentru vizitatori un loc de joacă gratuit în zona Info Point, cu tobogane cu aer, saltea, balansoare și alte surprize.

Jongleuri, artiști și personajele preferate ale copilăriei sărbătoresc 1 iunie la Shopping City Sibiu 

De 1 iunie, copiii gata de distracție sunt așteptați în centrul comercial pentru multe surprize și baloane. Maratonul va fi deschis la ora 12 în zona Info Point cu o paradă specială a celor mai iubite personaje, dar și de jongleuri și artiști pe picioroange. Prințese și super-eroi îi vor cuceri pe cei mici într-un spectacol timp de mai multe ore. Concomitent, începând cu ora 12 și până la 20, cei mai curioși și pricepuți dintre copiii sunt provocați să participe la atelierele creative de la etajul 1.

Creativitate, sport și distracție de Zilele Copilăriei

Atelierele, susținute la etajul 1, în zona Food Court, continuă și în următoarele zile. Copiii pasionați de artă sunt așteptați joi, de la ora 16:00 – 20:00, într-un atelier dedicat figurinelor și baloanelor. În același interval orar, copiii sunt invitați vineri să construiască Orășelul Copiilor, sâmbătă la un atelier sportiv, iar duminică să își creeze propriul Slime.

Activitățile sunt gratuite. Mai multe informații despre Zilele Copilăriei se regăsesc pe site-ul centrului comercial, www.shoppingcitysibiu.ro.

Poveștile îi îndrumă 

Cu ocazia zilelor ce sărbătoresc copiii, Shopping City Sibiu lansează „Poveștile îi îndrumă”, o campanie de conștientizare a importanței educației și literaturii în viața celor mici. Astfel, utilizatorii SPOT ce fac cumpărături în valoare de minimum 50 de lei și scanează bonul în această aplicație mobile de loialitate în perioada 1-30 iunie, primesc garantat una din 5 povești educative pentru copii.  Cele 5 povești educative fac parte din colecția „O călătorie în lumea Calităților și a Defectelor”, scrisă  de Ruxandra Orga – Dumitriu, elevă în clasa a 7-a în Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu