reținut fiindcă a încălcat ordinul de protecție - un cisnădian și-a sunat soția în disperare și a venit în fața casei ei

Polițiștii din Cisnădie au reținut, miercuri, pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, localnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-a apropiat de casa soției lui, deși nu avea voie, și a sunat-o în disperare. 

Bărbatul este bănuit că în zilele de 21 aprilie și 17 mai s-ar fi apropiat la mai puțin de 100 de metri față de imobilul soției sale, iar în perioada 31.03. – 30.04.2022, ar fi apelat-o telefonic de aproximativ 45 de ori, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu