jachete casual inteligente pentru bărbați – cu ce să le combinați?
Sharing fresh ideas. Group of young business people in smart casual wear talking and smiling while standing in the office

Un sacou smart casual este o opțiune grozavă atunci când vrei să arăți elegant, dar totuși casual. Merită ca fiecare bărbat să aibă măcar o astfel de jachetă în garderobă, pentru că este o îmbrăcăminte neprețuită. Este foarte ușor să asortezi restul ținutei cu ea și să te decizi asupra gradului de formalitate a stilului tău într-o anumită zi. Totuși, dacă ai nevoie de câteva sfaturi, continuă să citești!

Sacoul smart casual- ce este?

Este o alternativă bună la costum, dacă ocazia nu necesită o formalitate foarte mare a ținutei. Deci, care este diferența dintre un costum și un sacou casual? Atât croiala lor, cât și materialul din care sunt cusute vor fi diferite. Costumele sunt țesute strâns, ceea ce le face să reflecte lumina și să aibă o strălucire caracteristică. Sacourile smart casual, pe de altă parte, sunt confecționate dintr-o țesătură lejeră, mai groasă. Acest lucru le conferă o anumită rugozitate.

Când vine vorba de croială, jachetele formale au, de obicei, căptușeală mai puternică pe umeri, care poate fi urmărită până la construcția unei uniforme militare. De aceea sunt atât de oficiale. Într-o jachetă casual, în schimb, este importantă o anumită libertate, care este asigurată de umplerea mai delicată a umerilor. În plus, costumele sunt de obicei ceva mai lungi și au mâneci ceva mai largi.

Pentru ce ocazie se potrivesc sacourile smart casual?

Aceste sacouri smart casual bărbați sunt foarte versatile și vor fi potrivite pentru multe circumstanțe diferite, așa că nu trebuie să te îngrijorezi că vei cheltui bani pe haine purtate doar din când în când doar pentru evenimentele mari. Le vei putea purta pentru o zi la serviciu, o întâlnire de familie, o mică petrecere sau o întâlnire. Totul depinde cu adevărat de restul ținutei și accesoriilor pe care le alegi. Este foarte ușor să le folosești pentru a controla gradul de formalitate al hainelor tale.

Idei de styling cu o jachetă smart casual

Un sacou smart casual  de pe https://modivo.ro/ – cum se poartă? În primul rând, trebuie să iei în calcul locul unde mergi. Dacă de la tine se așteaptă un look destul de elegant, merită să-l asortezi cu o cămașă și pantaloni chino. Pentru un efect și mai formal, poți să pui și o cravată sau o batistă de buzunar din mătase sau in. Ce pantofi se potrivesc în această situație? O astfel de ținută va merge de minune cu pantofi Oxford sau pantofi Monks.

jachete casual inteligente pentru bărbați – cu ce să le combinați?
portrait of attractive man wearing casual jacket at home. Handsome man looking at camera

Acest tip de sacou este totuși perfect pentru stilul mai casual. În timpul lunilor de toamnă și iarnă, bluzele vor fi o alternativă interesantă la o cămașă . Ele și un sacou în carouri vor fi un duo deosebit de stilat. Te vei remarca cu adevărat și vei arăta ca un bărbat care cunoaște moda și tendințele actuale. Și pantalonii chino în acest caz se vor potrivi perfect, dar poți alege chiar și blugi. Îți vor oferi un aspect nonșalant și casual.

Te întrebi de unde să cumperi sacouri smart casual pentru bărbați? Vei găsi numeroase modele în magazinul online MODIVO. Astfel, te poți bucura de opțiuni convenabile de livrare la ușa ta și de alegerea hainelor fără a pleca de acasă. Jachetele disponibile aici sunt confecționate din țesături de cea mai bună calitate și aparțin unor branduri renumite.

Ultima oră

Comentariul meu