siguranța poate fi asigurată la iony – kit-ul obligatoriu la super preț

Atunci când ne urcăm la volan siguranța primează. Siguranța noastră, siguranța celorlalți participanți la trafic. Dar, câteodată se întâmplă și evenimente neplăcute la care trebuie intervenit, iar kit-ul de siguranță al mașinii este necesar să fie la îndemână. Dacă nu îl aveți, ceea ce este o contravenție, treceți neapărat pe la Iony. Prețul e absolut imbatabil.

Kit-ul de siguranță IONY conține vestă reflectorizantă, două triunghiuri, extinctor, trusă sanitară, toate frumos așezate într-o geantă cadou, pentru a nu le ține ca în vechea Dacie 1300, într-o cutie.

Kit-ul se numește „de siguranță” deoarece conține tot ceea ce este necesar în cazul unui eveniment nedorit, petrecut în trafic. Și pentru că cele conținute de kit pot salva vieți, este obligatoriu, conform legii, ca acesta să existe în fiecare mașină. Dar, vizați de lege nu sunt doar cei care nu au un kit în mașină, ci și cei care îl au, dar stingătorul sau trusa medicală sunt expirate. Pentru că da, ele au termen de valabilitate, și la fel, o verificare a poliției rutiere vă poate aduce în aceste condiții o amendă. Cine nu respectă legea, în ce privește kit-ul de siguranță, poate fi amendat între 420 și 525 de lei, pe lângă cele patru sau cinci puncte de penalizare.siguranța poate fi asigurată la iony – kit-ul obligatoriu la super preț

Și nu aveți de ce risca să plătiți suma asta, când este mult mai ieftin și sigur să dați la Iony 129,9 lei, atât cât costă kit-ul. Prețul a fost calculat pentru a fi mult mai avantajos decât dacă toate componentele sunt cumpărate separat. ”Ne gândim mereu la siguranța clienților noștri, dar și la buzunarul lor. Așa se face că toate ofertele noastre chiar sunt…oferte! Iar in cazul kit-ului auto, cred că pot spune că este cam cel mai mic preț de pe piață la ora actuală” declară Ioan Băra, managerul IONY Grup.

Ca să vă convingeți de ofertă, și ca să vă asigurați că preveniți nu doar o amendă, dar și un incident neplăcut, dați o fugă la unul din magazinele Iony din oraş, și achiziționați super kit-ul la super preț!

IONY Henri Coandă Nr.63 B – luni-vineri, 08:00-18:00, sâmbătă 08:00-13:00

IONY Vasile Cârlova ( Ştrand ) – luni-vineri, 08:00-18:00.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu