sibianul decedat după ce a căzut cu trotineta lucra la apă canal - „dan s-a implicat mereu în viața comunității locale”
Sursa: Apă Canal

Dan Liviu Popa, sibianul în vârstă de 53 de ani care a suferit un accident grav în parcul Sub Arini, în timp ce se plimba cu trotineta, și a decedat, era angajat de aproape treizeci de ani la Apă Canal. Colegii au doar cuvinte frumoase despre el, spunând că era un om care se implica mereu în viața comunității locale, dorind să-și ajute semenii. Asta a făcut și acum, după ce a decedat, pentru că familia sa a fost de acord să-i doneze organele și să salveze trei persoane. 

Dan era angajat de 29 de ani la Apă Canal, acolo unde se ocupa de accesarea fondurilor europene, necesare dezvoltării Sibiului. Era un om priceput și implicat, așa îl descriu colegii lui, care acum poartă doliu.

„Cu profund regret și durere ne luăm rămas bun de la colegul nostru, subinginer Dan Liviu Popa (53 ani). Extrem de priceput și implicat, Dan și-a dedicat ultimii 29 de ani din viața sa proiectelor companiei Apă Canal Sibiu SA. A excelat și și-a dovedit iscusința în accesarea de fonduri europene necesare dezvoltării orașului nostru. Mereu cu zâmbetul pe buze, a avut capacitatea să transmită tuturor starea de bine și bucuria. Iubitor de oameni, Dan a ales mereu să ajute și să se implice în viața comunității locale. Gândurile noastre merg spre familia sa îndurerată, căreia îi dorim multă putere. Drum lin printre îngeri, dragă Dan!”, transmite colectivul Apă Canal Sibiu SA.

Vă reamintim că sibianul a suferit un accident, joia trecută, în parcul Sub Arini. Acesta se plimba cu trotineta electrică când, subit, a căzut la pământ. Medicii au încercat să-l salveze, însă rănile suferite au fost prea puternice. Mai multe zile, el s-a aflat în comă la spital, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. Familia lui a decis să-i doneze organele, pentru ca alte trei vieți să fie salvate.

Ultima oră

Comentariul meu