accident în sensul giratoriu pe dn1 la veștem - moped lovit de o mașină
foto: arhivă

Politiștii Serviciului Rutier Sibiu intervin miercuri la un accident rutier produs la intersecția dintre DN1 și DN7, în zona Punct Control Veștem. O șoferiță a intrat cu mașina într-un moped.

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare ca o conducătoare auto, în vârstă de 28 de ani, din București, a intrat în coliziune cu un moped, condus de un bărbat de 28 de ani din Boița, care circula în sensul giratoriu.

Bărbatul aflat pe moped a suferit vătămări corporale, fiind transportat conștient la spital. „În urma accidentului, bărbatul de 28 ani a suferit un traumatism costal, lombar și o suspiciune de fractură de membru superior. La intervenție a participat și un echipaj de tip C de la ISU. Pacientul a fost evaluat de către cele două echipaje și a fost transportat la UPU de către echipajul SAJ”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Politiștii rutieri continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile in care s-a produs accidentul rutier. Fără probleme mari de trafic.

Ultima oră

Comentariul meu