inima sfântului luca al crimeii și icoana făcătoare de minuni prodromița ajung la sibiu - „mare vindecătoare de cancer și boli sufletești”
foto: arhivă

Credincioșii din toată țara sunt așteptați la Sibiu, la Biserica Dealului, acolo unde joi vor ajunge Inima Sfântului Luca, doctorul Crimeii, și Icoana Făcătoare de minuni Prodromița. Pelerinajul se va desfășura timp de nouă zile. 

Inima neputrezită a Sfântului Luca – doctorul Crimeii și Icoana Făcătoare de minuni Prodromița sosesc joi, 26 mai, începând cu ora 17, la Biserica Dealului din Sibiu. Credincioșii din Sibiu și din toată țara sunt așteptați să se roage. 

Inima Sfântului Luca s-a dovedit mare vindecătoare de cancer și boli sufletești, iar Icoana Prodromița înseamnă strălucire, grabnică intervenție a Maicii Domnului în necazurile noastre și liniște sufletească deplină.

inima sfântului luca al crimeii și icoana făcătoare de minuni prodromița ajung la sibiu - „mare vindecătoare de cancer și boli sufletești”

„Suntem într-o așteptare sfântă, cu nerăbdare, pentru că ne pregătim să primim la Sibiu, joi seara, sosește Inima neputrezită a Sfântului Luca doctorul Crimeii, sfinte moaște făcătoare de minune, se integreze în această arhivă de suflet, de pace, de lumină, de minuni. Marele sfânt al ortodoxiei, sfânt care înseamnă luptă, prețuire și mai ales nădejde. Inima Sfântului Luca   sosește din Sagmata, Grecia cu binecuvântare și cu un mare dar de folos pentru cei ce sunteți bolnavi, pentru cei ce aveți oameni cu boli grele. O aducem în primul rând pentru a ne arăta dragostea și recunoștința față de minunile Sfântului Luca, doctorul Crimeii, o aducem pentru că anul trecut, pe vremea aceasta, aveam mâna Sfântului Luca, doctorul Crimeii, iar acum, la un an, ne întâlnim cu inima care, prin mare minune, a rămas neputrezită. Timp de nouă zile veți avea timp să veniți la Biserica Dealului. Voi aduce din Muntele Sfânt și o Icoană Prodromița. Nu este originalul, dar copia are mare dar, este făcătoare de minuni, vindecătoare și ajutătoare pentru fiecare suflet care se află în întristare”, a spus preotul Cătălin Dumitrean într-un live pe pagina de Facebook Lumină Lină Sibiu.  

Icoana Prodromița și Inima Sfântului Luca doctorul Crimeii vor rămâne la Sibiu până în 5 iunie.

Ultima oră

Comentariul meu