accident pe strada lungă din sibiu - șoferul vinovat avea o alcoolemie de 1,84 la mie
foto: arhivă

Un accident a avut loc, luni după-amiază, în municipiul Sibiu, pe strada Lungă. Evenimentul rutier s-a produs din cauza unui șofer care nu a păstrat distanța față de autoturismul din fața sa. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, depistând că era beat. 

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13:45, pe str. Lungă din municipiului Sibiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, mai exact șoferul unui autoturism, un sibian în vârstă de 55 de ani, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 33 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilometrul, iar în cazul bărbatului de 55 de ani aparatul a indicat o valoare de 1,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu