un șofer a lovit două fetițe aflate pe o bicicletă la mediaș - individul a fugit de la fața locului
FOTO arhivă

Două fetițe în vârstă de 7 și 8 ani, care se plimbau cu o bicicletă pe o stradă din municipiul Mediaș, au fost lovite de o mașină. Șoferul acesteia nu a oprit să vadă care este starea celor două minore și și-a continuat deplasarea. Oamenii legii au reușit să-l găsească, iar acum are dosar penal. 

„La data de 20 mai a.c., în jurul orei 17,00, în municipiul Mediaș, un autoturism condus pe strada Stăvilarului a acroșat o bicicletă condusă de o minoră în vârstă de 7 ani, pe care transporta o altă minoră în vârstă de 8 ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului rutier, fetița în vârstă de 7 ani a fost rănită. Ea a fost transportată la spital, fiind conștientă.

În ceea ce îl privește pe șofer, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor. El a fost depistat în jurul orei 20:00, pe raza localității Târnava. Polițiștii spun că este vorba despre un medieșean în vârstă de 45 de ani.

La nivelul Biroului Rutier Mediaș s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Ultima oră

Comentariul meu