drogat la volan, târziu în noapte - șoferul a fost prins pe o stradă din sibiu
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un șofer drogat. Individul se plimba cu mașina prin Sibiu și, potrivit oamenilor legii, autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată.  

„La data de 21 mai a.c., în jurul orei 03,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mirăslău, la volanul căruia a fost identificat un sibian în vârstă de 19 ani”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism. De asemenea, polițiștii au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului condus era expirată din data de 17 mai.

În urma celor constatate, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Ultima oră

Comentariul meu