două studente vor să curețe cartierul arhitecților de gunoaie - „așteptăm cât mai mulți voluntari”

Dorca Bianca-Maria și Popescu Iuliana-Andreea sunt două studente din cadrul Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, care desfășoară marți, 24.05.2022, începând cu ora 18:00 o campanie de ecologizare în Cartierul Arhitecților.

„Acțiunea face parte dintr-un proiect legat de facultate, ne-am propus să curățăm Cartierul Arhitecților pentru că aici locuim și am observat în urmă cu câteva zile că s-a semnalat pe grupul din cartier o problemă legată de parcul de pe strada Irina Rosetti, cum că ar fi fost foarte murdar și de acolo ne-a venit ideea”, spune Bianca Dorca.

Aceasta menționează că a mai organizat un eveniment asemănător, dar acțiunea fiind mai restrânsă, implicându-se doar alături de prieteni, motiv pentru care, de această dată, așteaptă cât mai mulți voluntari.

„Din câte am observat sunt destul de puține persoane interesate, nu știu exact câți voluntari vom avea. Va fi o surpriză și pentru noi dacă vor veni multe persoane”, spune Bianca.

două studente vor să curețe cartierul arhitecților de gunoaie - „așteptăm cât mai mulți voluntari”

Organizatorii asigură saci menajeri și mănuși de protecție pentru voluntari. Proiectul ce sta la baza acestei acțiuni trebuie să aibă o finalitate fizică, pentru proiect trebuie să ne organizăm și să scriem felul în care ne-am organizat, care au fost cheltuielile. Facultatea nu decontează, dar puteam să facem orice altceva ce nu necesita costuri, dar am ales acest tip de acțiune.

„Se anunță vreme bună, asta înseamnă că este momentul oportun pentru salvarea mediului din jurul casei tale. Alătura-te nouă și vei avea parte de cea mai frumoasă experiență. În data de 24.05.2022 se va desfășura activitatea de ecologizare, la ora 18:00, în cartierul Arhitecților. Punctul de întâlnire este: Strada Irina Rosetti, mai precis la locul de joacă.

Asigurăm saci menajeri și mănuși de protecție. Vă așteptăm cu multă energie, voie bună și în număr cât mai mare”, transmite Bianca pe pagina sa de facebook.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu