VIDEO Polițistul cool nu se bate doar cu bulgări - Viorel Teacă joacă și volei cu muncitorii nepalezi de la Sibiu

Viorel Teacă, polițistul care a devenit cunoscut pentru filmulețele postate pe social media, dar și pentru faptul că s-a bătut cu bulgări cu câțiva copii sau pentru că intră mereu în jocul celor mici, a făcut-o din nou. De data aceasta, aflat în patrulare duminică dimineața, împreună cu colegul său, au avut o misiune mai…de weekend.

Duminică dimineața, la ora 7, doi polițiști de la Ordine Publică se află în patrulare pe strada Maramureșului. Sibienii încă dorm, orașul e liniștit, așa că cei doi polițiști, Viorel Teacă și Dorin Mehedințu, au nevoie de ceva ”acțiune”. Șansa le surâde curând. Pe terenurile de sport din cartierul Ștrand observă câțiva bărbați care joacă volei. Sunt nepalezi, veniți să muncească la Sibiu. Iar ”capul răutăților”, Viorel Teacă, nu mai stă pe gânduri. Își dă colegul jos din mașină și intră pe teren. Sunt primiți în joc, și competiția începe.

Cine a câștigat, nu mai contează. Ci doar faptul că și de-o parte, și de cealaltă, distracția a fost maximă. Apoi patrularea a continuat.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu