weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

Weekend-ul acesta se anunță plin de petreceri, concerte și evenimente culturale, la Sibiu. Orașul devine din ce în ce mai viu, odată cu apropierea sezonul estival, sibienii având tot mai multe opțiuni de a-și petrece timpul liber.

Subcarpați, renumita trupă care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc ,vine să concerteze, la Sibiu. Centrul Cultural Subcarpați, în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, organizează un evenimente de o zi , sâmbătă în 21 mai, la Muzeul ASTRA din Sibiu.

În cadrul evenimentului se vor desfășura două ateliere dedicate cavalului, o competiție de vâslit canotci, un atelier de construcție de canotci, șezătoare de cusut motive tradiționale și ziua se va sfârși cu mult așteptatul concert live al trupei Subcarpați, pe scena de pe lacul muzeului.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Subcarpați, în parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Complexul National Muzeal „Astra”.weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

Tot sâmbătă seara, în 21 mai, Backyard dă startul sezonului petrecerilor. Cei care au dus dorul unei petreceri cu adevărat memorabilă, sunt așteptați în acest weekend, sâmbătă, după ora 20:00, la Backyard, unde Sllash & Doppe și Sebastian vor mixa cele mai tari piese muzicale.

Backyard își propune ca în acest sezon să ofere o experiență  de festival cu muzică de calitate, aducând unii dintre cei mai consacrați artiști din România, precum Dirty Nano, Sllash & Doppe, Alex Kannon sau personalități ca Guess Who sau Grassu XXL.

Biletele costă 50 lei dacă sunt achiziționate online sau la intrare până la ora 23:00, iar 70 lei pentru cei care cumpără biletele după ora 23:00. Rezervările se fac la numărul de telefon: +40 (743) 272 597.weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

Și Cotton a pregătit seric cu muzică de calitate pe care poți dansa până dimineața alături de prietenii tăi. Vineri, în 20 mai, Cotton a pregitit “LA FIESTA“, avându-i ca invitați speciali pe Marko Glass & Aqila Atak și DJ rezidenți Cipi Hampu & Alex Zara și MC ROSSO. „LA FIESTA” este un concept bazat pe relatii interumane și petreceri, in care se leagă cunoștințe noi și se distrează toți la maxim. Genul de experiență pe care n-o poți uita, plină de suprize”.

Sâmbătă, în 21 mai, se anunță o noapte incendiară la  BAIRAM cu Liviu Vârciu. Ia-ți prietenii și vino să te distrezi  cu prietenii pe muzica anilor 2 00, perfectă pentru o noapte de neuitat. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți o rezervare la numărul de telefon 0752 268 866.weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

Pentru cei care preferă o seară liniștită cu familia sau cu prietenii, CineGold a pregătit o serie de filme în premieră atât pentru copii, cât și pentru adulți. Printre filmele în premieră, cei interesați pot vedea “Unde este “Anne Frank” și”Jujutsu Kaisen: 0. Alte filme care pot fi urmărite sunt: “Vikingul”, “Orașul pierdut”,”Animale Fantastice:Secretele lui Dumbledoare”, și multe altele.weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

Duminică, 22 mai, la Muzeul Astra are loc “Seară culinară interculturală”, organizată de Centrul Cultural Arab. În cadrul evenimentului, participanții vor putea gusta preparate din toate colțurile lumii.

“Evenimentul va avea loc la Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA” din Pădurea Dumbrava, la data de 22 mai 2022, ora 15:00. Intrarea la evenimentul din incinta Muzeului ASTRA este gratuită. Pentru a putea savura împreună din bogățiile culinare ale culturii arabe și românești, participanții sunt rugați să aducă cel puțin un preparat specific regiunii din care provin (de exemplu: zacuscă, dulceață, compoturi)”.

Pentru rezervarea participării și mai multe detalii puteți afla la numărul de telefon: 0739.176.116.weekend-ul petrecerilor la sibiu - concert subcarpați la muzeul în aer liber și mega party-uri la backyard și cotton

În acest weekend se anunță mai multe expoziții de artă printre care expoziția “Mirage” a artistului Alexandru Cînean și vernisajul cu picturi energetice “Fereastră spre suflete” organizat de Mariana Frum.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu