starea bărbatului căzut cu trotineta în parcul sub arini - poliția a deschis dosar penal
foto: arhivă

Sibianul care joi a căzut de pe trotinetă și s-a lovit puternic la cap este în continuare în comă, în stare gravă. În acest timp, polițiștii au deschis un doar penal pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Joi, un bărbat de 54 de ani a căzut de pe o trotinetă electrică închiriată în timp ce se plimba pe una din aleile parcului Sub Arini. Căzătura i-a fost aproape fatală, pentru că s-a lovit puternic la cap și a intrat în stop cardio respirator. Echipa SMURD care a ajuns la fața locului a reușit însă să îl readucă la viață.

VEZI AICI DETALII DE LA LOCUL INCIDENTULUI 

Bărbatul a fost apoi transportat la spital, unde a fost internat. starea lui nu s-a îmbunătățit, fiind în continuare una gravă. ”Bărbatul este internat în cadrul Secției Clinice ATI, ca pacient al Secției Clinice Neurochirurgie, cu traumatism cranian sever, în stare generală gravă (comă) iar medicii fac tot ceea ce este posibil pentru a-i salva viața”, spune Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Pentru că accidentul s-a petrecut pe aleile parcului, care sunt deschise circulației, polițiștii tratează acest eveniment ca pe unul rutier și au deschis un dosar de cercetare.

”La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penala care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui autoaccident. Cercetările se desfășoară IN REM sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu