mădălina ghenea în rolul principal în filmul deep fear - a pozat în ipostaze apropiate alături de ed westwick
Foto: Instagram / Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea se bucură de un succes răsunător în plan profesional. Actrița româncă a jucat în filmul ”House of Gucci”, iar acum a fost distribuită în ”Deep Fear”, în care joacă alături de Ed Westwick, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Gossip Girl”.

Mădălina Ghenea s-a aflat câteva luni de zile în Malta, acolo unde a filmat pentru ”Deep Fear”, un thriller regizat de către Marcus Adams. Acum, însă, au apărut primele imagini oficiale cu cei doi, scrie filmnow.ro

Mai exact, compania de distribuție de filme Oxenaar Entertainment a făcut publice mai multe imagini cu cei doi actori. Spre exemplu, într-una dintre fotografii, Mădălina Ghenea apare în ipostaze tandre alături de Ed Westwick.

scufundări, întrucât mare parte din acțiunea peliculei se petrece sub apă. Mai mult, șatena a trebuit să se și îngrașe câteva kilograme, încă acest lucru nu i-a știrbit din senzualitate.

Mădălina Ghenea și Ed Westwick, roluri principale în thrillerul „Deep Fear”

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentați ca un cuplu onest și onorabil, care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe yahturi în Caraibe, dar care vor fi nevoiți să facă față unei situații extraordinare.

Când o furtună o forțează să se abată de la drumul ei, vede semnalele S.O.S. transmise de pe o navă care se scufundă și decide să-i ajute pe cei trei supraviețuitori. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri, iar povestea se transformă într-un coșmar pentru eroină. Aceasta este forțată să salveze din epava scufundată tonele de cocaină pe care aceștia le transportau. Naomi va fi nevoită să găsească o strategie pentru a supraviețui printre rechinii tigru, cea mai de temut specie de rechini, considerată spaima navigatorilor.

”Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

Ultima oră

Comentariul meu