inspector din primăria jina, declarat incompatibil de ani
Sursa: Google Maps

Un inspector din cadrul Primăriei Jina a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI) din cauză că a ocupat, simultan, și funcția de contabil în sectorul privat.  

Dumitru Bârsan, angajat la Primăria Jina pe funcția de inspector în cadrul compartimentului de Contabilitate, Taxe și Impozite, a fost declarat incompatibil de ANI.

„Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 06 aprilie 2010, întrucât exercită simultan cu funcția publică de execuție de Inspector în cadrul Compartimentului de Contabilitate și Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Comunei Jina și funcția de contabil în sectorul privat, atribuțiile exercitate în sectorul privat fiind în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate de către acesta în calitate de funcționar public, încălcând astfel prevederile art. 96, alin. (1) din Legea 161/2003”, se arată într-un comunicat transmis de ANI.

Inspectorul de la Jina nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Agenția Națională de Integritate a transmis, joi, că a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 12 persoane.

Ultima oră

Comentariul meu