femeie și bărbat din sibiu, condamnați la șapte ani închisoare pentru trafic de persoane

Doi indivizi din județul Sibiu, femeie și bărbat, au fost condamnați să execute o pedeapsă de șapte ani și două luni închisoare fiecare pentru trafic de persoane în formă continuată. Sentința nu este definitivă, astfel că cei doi, care în prezent se află sub control judiciar, pot face apel. 

Doi indivizi au fost condamnați la șapte ani și două luni de închisoare pentru trafic de persoane în formă continuată. În plasa lor au căzut patru victime. Sentința a fost dată în 18 mai, însă nu este definitivă, cei doi având la dispoziție zece zile să facă apel.

„Aplică inculpatului G.N.N. pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 3 luni închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 3 ani și 11 luni, urmând ca inculpatul să execute în final 7 ani și 2 luni închisoare. Aplică inculpatei D.M. pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 3 luni închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 3 ani și 11 luni, urmând ca inculpata să execute în final 7 ani și 2 luni închisoare”, se arată în minuta ședinței.

În același dosar au mai fost cercetați alți doi inculpați. Aceștia au fost condamnați la 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Atât bărbatului, cât și femeii, li se vor preleva probe biologice care vor fi stocate în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare. În plus, fiecăruia li se va confisca suma de 23.425 de euro și vor trebui să plătească daune morale de 800 de euro uneia dintre părțile civile.

Ultima oră

Comentariul meu