expoziția din sibiu de la care pleci încărcat cu energie – anca nistoroiu: ”picturile mele vă schimbă viața”

Sâmbătă, în 21 mai, va avea loc expoziția de pictură „Fereastră spre suflete”, unde artiști români din țară, cât și stabiliți în străinătate își vor expune lucrările, unii dintre ei pentru prima dată în România. În cadrul expoziției, va participa și Anca Nistoroiu care va explica ce înseamnă pictura energetică.

Vernisajul se va ține la Hotelul Împăratul Romanilor, în sala „Ion Besoiu”, începând cu ora 14. Peste 40 de artiști își vor expune lucrările de artă, printre care cel mai tânăr are doar 13 ani Vlad Faloba, din orașul Cugir, județul Alba Iulia.

„Fiecare pictură energetică se poate materializa după o anumită dorință, o anumită boală. Anca Nistoriou ne va explica mâine mai multe, urmând ca vara aceasta să organizăm și o tabără. Am ales artiștii în funcție de vibrația lor și sunt pictori care pictează cu sufletul care au vibrații înalte. La expoziției va fi expusă și o lucrarea unui tânăr de doar 13 ani, care reprezintă o tânără speranță în artă”, spune organizatorul vernisajului Mariana Frum.

expoziția din sibiu de la care pleci încărcat cu energie – anca nistoroiu: ”picturile mele vă schimbă viața”

 

Anca Nistoroiu explică ce înseamnă pictură energetică și cum i-a schimbat viața odată ce a descoperit-o. Pictura energetică a început din dorința de a crea o lume mai armonioasă și de a echilibra energia așa cum  avăzut că fac tibetanii. Totodată, acest tip de pictură are rolul să creeze împăcare și pace.

„Eu fac pictură energetică începând din 2009, când am fost pentru prima dată la Mănăstirea Albă din Nepal, o mănăstire tibetană. Este o pictură care are la bază echilibrarea unor energii astfel încât să trăim o realitate armonioasă. Cei care au cumpărat o pictură de la mine mi-au zis că li s-a schimbat viața datorită unor anumite energii”, spune artista Anca Nistoroiu.

Sibienii interesați să vadă lucrările pot merge la Hotelul Împăratul Romanilor în perioada 21 mai – 20 iunie, unde  vor fi expuse toate picturile.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu