cum să-ți pregătești garderoba pentru lunile de vară?

Vara se apropie cu pași vertiginoși și este momentul să îți pregătești cele mai cool ținute, pentru a întâmpina razele fierbinți, așa cum se cuvine. Aruncă o privire peste piesele vestimentare din dulap, selectează-le pe cele pe care intenționezi să le porți și inspiră-te din ținute-le vedetelor preferate sau din blogurile de modă precum blog CCC și creează outfit-uri senzaționale toată vara.

Fă un refresh asupra evenimentelor și activităților pentru vară, dar și dulapului de haine

În primul rând, atunci când decizi pregătirea garderobei pentru lunile de vară, trece în revistă toate activitățile la care intenționezi sau crezi că este posibil să participi. Acest lucru te va ajuta să ai la îndemână toate piesele vestimentare și accesoriile, atunci când îți vei crea ținutele.

De asemenea, reorganizează-ți dulapul și scoate la iveală toate articolele de vară. Păstrează și câteva blazare sau cardigane ușoare, pentru serile răcoroase.

Apoi fă un strop de research pentru a te inspira. Caută prin revistele de modă, rețelele sociale sau ghidează-te după sfaturile de modă pe care le poți descoperi și pe blog CCC. Notează articolele vestimentare ce ți-au atras atenția și asigură-te că se vor potrivi stilului tău vestimentar și de viață.

Aranjează-ți hainele pe categorii

Chiar dacă ți se pare o pierdere de vreme, vei reuși să economisești timp în fiecare dimineață, odată ce îți vei organiza piesele vestimentare pe categorii. Împarte dulapul pe secțiuni și organizează-ți rochiile, tricourile, topurile, pantalonii, jeanșii, hainele de trening, pantalonii scurți, toate separat.

Aranjând piesele astfel, îți va fi mult mai ușor atunci când cauți un anumit articol pentru a-ți defini outfit-ul. Dacă ai răbdare, le poți aranja apoi chiar și în funcție de nuanțe și materiale.

Cumpără articole vestimentare versatile

Odată ce te-ai inspirat, pornește la cumpărături și achiziționează piesele care îți vor umple golurile din garderobă. Te poți orienta către articole de sine stătătoare, dar și piese care să se combine cu elementele deja deținute în garderobă.

Dacă nu le deții deja, poate ar trebuie să iei în considerare ca în garderoba capsulă de vară să deții o haină ușoară pentru zilele răcoroase, rochii midi florale, o jachetă din denim, pantaloni de in, sandale cu platformă și saboți, pantofi cu toc strălucitor, precum și o geantă oversize și una de umăr.

Alege piesele vestimentare de vară pentru dulapul capsulă din magazinele specializate, precum CCC. Magazinul CCC are o gamă largă de produse, care te vor ajuta să creezi outfit-uri impecabile în fiecare zi. Poți achiziționa produsele CCC atât în magazine fizice, atunci când dorești să probezi piesele, cât și online, pentru zilele în care pasiunea pentru cumpărături atinge cote maxime, dar preferi să le faci din confortul casei.

Nuanțele de violet sunt nuanțele definitorii ale tendințelor modei din lunile de vară ce urmează să vină. De asemenea, piesele inspirate din garderoba anilor anii ’70, precum și moda anilor ’90 pentru femei, își fac și ele apariția, iar imprimeurile cu dungi și carouri, sunt un must-have. cum să-ți pregătești garderoba pentru lunile de vară?

Creează câteva ținute ready to go

După ce ai reușit să aranjezi hainele, să îți achiziționezi piesele lipsă și pe cele în tendințe, îți poți pregăti câteva articole care se combină grozav, pentru zilele în care nu ai inspirație sau ești pe fugă. Gândește-te la hainele pe care le porți cu mai multă plăcere și creează câteva ținute care se rotesc în jurul acestora.

O idee bună este să creezi ținute casual, sportive, elegante, smart-casual, astfel încât să fii pregătită pentru orice situație. Combină un tricou alb cu o pereche de pantaloni negrii sau o fustă maxi. O cămașă albă cu nasturi cu blugi sau fustă midi. Creează o ținută cu pantaloni albi evazați, un top alb și un sacou fără mâneci sau o vestă pentru un stil smart-casual sau elegant. Posibilitățile sunt infinite, așadar pune-ți inspirația în practică.

Fiecare piesă vestimentară aleasă îți va lustrui ținutele și îmbunătăți aspectul pielii tale bronzate de razele solare, așadar distrează-te pregătindu-ți garderoba pentru lunile de vară.

Ultima oră

Comentariul meu