video foto trotuarul de pe calea cisnădiei lărgit “din vopsea” - marcaje refăcute, pistă pentru biciclete mai îngustă

Lucrările de modernizare a Căii Cisnădiei au avut mici ”derapaje”. Proiectul nu a fost respectat atunci când s-au făcut marcajele pentru a delimita pista de biciclete și trotuarul. Acesta din urmă era mult mai îngust decât se prevedea în proiect, astfel că în cei 91 de centimetri două persoane nu puteau trece una pe lângă alta. După ce Ora de Sibiu a semnalat acest lucru, problema a fost remediată. Marcajele au fost refăcute, astfel că acum realitatea din teren se apropie de cea din proiect. 

Proiectul prevedea ca trotuarul să aibă 1,50 metri, iar partea destinată bicicliștilor 2 metri. Cei care au trasat marcajele însă nu au ținut cont de asta, iar rezultatul a fost 91 cm pentru pietoni, partea efectiv folosită, fără a lua în considerare lățime benzii de delimitare. Astfel că, dacă respectau marcajele, două persoane nu aveau loc pe trotuar, una lângă cealaltă.

VEZI AICI VIDEO CU MĂSURĂTORILE FĂCUTE DE ORA DE SIBIU ȘI REACȚIA INCREDIBILĂ A CELOR DE LA CONSILIUL JUDEȚEAN 

YouTube video

Ora de Sibiu a semnalat aceste nereguli. În urmă cu o săptămână cei de la Consiliul Județean dădeau explicații ilogice și spuneau că vor face ”cum considerați dumneavoastră”.

video foto trotuarul de pe calea cisnădiei lărgit “din vopsea” - marcaje refăcute, pistă pentru biciclete mai îngustă video foto trotuarul de pe calea cisnădiei lărgit “din vopsea” - marcaje refăcute, pistă pentru biciclete mai îngustă video foto trotuarul de pe calea cisnădiei lărgit “din vopsea” - marcaje refăcute, pistă pentru biciclete mai îngustă

Până la urmă se pare că au găsit o soluție, chiar dacă la acel moment spuneau că 20 de centimetri mai la dreapta sau mai la stânga nu prea contează.

Soluția găsită a fost acoperirea vechii linii de demarcație și trasarea alteia. Astfel, trotuarul a fost lărgit până la aproximativ 1,50 metri, cu câțiva centimetri în minus. Astfel, ceea ce a fost proiectat se regăsește acum și în teren.

video foto trotuarul de pe calea cisnădiei lărgit “din vopsea” - marcaje refăcute, pistă pentru biciclete mai îngustă

Ultima oră

Comentariul meu