nigeriancă cerută în căsătorie la „insula iubirii” de iubitul sibian - celia oghenovo studiază medicina la sibiu

Nigerianca Celia Oghenovo a fost cerută în căsătorie la ”Insula Iubirii” de iubitul său sibian. 

Perechea formată din Celia, o frumoasă tânără născută în Nigeria care a venit să studieze medicina la Sibiu, și partenerul ei, Bogdan, a avut de ales între a rămâne în Thailanda și a trăi în continuare pe insule separate până la finalul experimentului sau a pleca mai devreme din show, relatează click.ro

În cazul celor doi, iubirea a învins, astfel că, după câteva zile în care timpul s-a scurs cu dificultate pentru cei doi amorezi aflați în imposibilitatea de a comunica unul cu celalălalt, amândoi au decis că, pentru ei, testul relației a luat sfârșit.

Convins că sentimentele sale pentru Celia sunt reale și că ea e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, Bogdan a cerut o ceremonie a focului specială.

Un sincer „te iubesc”
În cadrul ceremoniei, cei doi s-au reîntâlnit după cele câteva zile petrecute unul în lipsa celuilalt și au decis de comun acord că a venit momentul să oprească „testul”.

În momentul revederii, spre surprinderea tuturor, Bogdan a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logdonă pe care a mărturisit că îl pregătise încă din România. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat pe gânduri și a spus „Da”.

Ultima oră

Comentariul meu