lucrări la rețeaua de transport a apei potabile din localitatea bungard
FOTO arhivă

Apa Canal Sibiu S.A. anunta ca miercuri, 18 mai 2022 precum si joi 19 mai 2022, in intervalul orar 9 – 17, este programata efectuarea unei lucrari de bransare la noua retea de apa potabile, conform proiectului tehnic INLOCUIRE RETEA APA BUNGARD, STRADA A DOUA IN STANGA.

Realizarea intregii lucrari este in sarcina societatii Cavadi Perfect Building SRL. Pe perioada intervalului orar sus mentionat, se va sista furnizarea de apa potabila in satul Bungard.

Abonatii din zona afectata sunt rugati sa-si asigure rezervele necesare de apa. Apa Canal Sibiu SA pune la dispozitia consumatorilor o autospeciala cu apa menajera care va stationa in sensul giratoriu de la intrarea in localitatea Bungard.

La reluarea furnizarii este posibil ca in unele din zonele afectate sa apara o usoara crestere a turbiditatii, situatie in care abonatii sunt rugati sa contacteze Dispeceratul in vederea luarii masurilor de remediere.  Apa Canal Sibiu S.A. isi cere scuze pentru disconfortul creat tuturor consumatorilor afectati de executarea lucrarilor.

Ultima oră

Comentariul meu