video: primul weekend din sezon la ocna sibiului - peste o mie de turiști s-au bălăcit în lacurile naturale

Mii de turiști s-au relaxat în weekend la Ocna Sibiului. Sibienii, dar și români din toată țara, au venit să se bălăcească în lacurile sărate. Aceștia s-au bucurat de vremea frumoasă și de temperaturile ridicate pe Litoralul Ardealului. 

YouTube video

S-a deschis sezonul estival la Lacurile Naturale de la Ocna Sibiului. În weekend temperaturile au fost ridicate, iar soarele arzător i-a scos pe oameni din case. Peste o mie de persoane au vizitat Litoralul Ardealului în cele două zile ale sfârșitului de săptămână.

„Sâmbătă ne-au vizitat aproximativ 350 de turiști, iar duminică numărul a fost mai mare, și anume 670 de turiști”, a precizat Ionuț Costea, administratorul Lacurilor Ocna Sibiului.

În această primăvară au avut loc lucrări în complex, ultimele dintre ele fiind desfășurate zilele acestea în zona lacului Brâncoveanu.

Prețurile din acest sezon

Administratorul lacurilor a declarat, pentru Ora de Sibiu, că prețurile au rămas neschimbate. „Sunt aceleași de anul trecut”, a spus acesta. Până la data de 27 mai, taxa de intrare pentru adulți este 15 lei, iar copiii intră gratuit. De asemenea, și parcarea este gratuită. După ora 18:00, orice persoană întră pe gratis. Apoi, începând cu data de 28 mai și până în 10 iunie, va exista în continuare un preț promoțional. Până la ora 18:00, adulții plătesc pentru intrare 20 lei, iar copiii cu vârste de peste 10 ani, 10 lei. Cei mici intră gratis, iar parcarea costă 10 lei. După ora 18:00, adulții plătesc 10 lei, iar copiii intră gratis. În plin sezon, intrarea pentru adulți costă 30 de lei, iar pentru copiii cu vârste de peste 10 ani, intrarea este 15 lei.

video: primul weekend din sezon la ocna sibiului - peste o mie de turiști s-au bălăcit în lacurile naturale

Prețurile pentru fiecare perioadă pot fi consultate AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu